Bestelautoverzekering

Op zoek naar een goede bestelautoverzekering zonder een hoge premie te betalen?

Wij brengen deze verzekering bij diverse Nederlandse verzekeraars, zoals o.a. Nh1816 Verzekeringen, Klaverblad Verzekeringen, ASR Verzekeringen, Allianz en Reaal Verzekeringen.

Ook voor de inhoud van uw bestelwagen, zoals bijvoorbeeld gereedschappen, hebben wij een speciale verzekering. Zelfs het diefstalrisico (uiteraard ook ’s nachts) is meeverzekerd, zonder dat het voertuig voorzien hoeft te zijn van een alarm.

Via onze eigen website bestelautoverzekeringen.nl heeft u keus uit diverse goedkope bestelwagenverzekeringen van verschillende, betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Dankzij onze eenvoudige berekeningsmodule kunt u zelf direct berekenen hoe laag de premie van de bestelwagenverzekering voor u uitpakt. Ook kunt u deze premie vergelijken met de premie van diverse andere verzekeringsmaatschappijen.

Via onze website is het ook mogelijk rechtstreeks een goedkope bestelwagenverzekering af te sluiten zonder te betalen voor allerlei extra’s.

Uiteraard kunt u ook via ons kantoor een offerte aanvragen of de verzekering afsluiten.

Ons kantoor is verder gespecialiseerd in het verzekeren van wagenparken en kan voor dit risico een zeer scherpe offerte aanbieden.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons kantoor in Ede opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

 

 

 

 

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...