Risico-analyse van uw bedrijf

Wanneer heeft u uw verzekeringsadviseur eigenlijk voor het laatst gezien? Weet u bij wie u moet zijn bij calamiteiten?

Onze relaties weten inmiddels het antwoord op deze vragen!

In uw onderneming zijn tal van factoren van belang om de bedrijfsvoering op gang te houden. Als een van die factoren wegvalt, bijvoorbeeld een werknemer of uw pand, heeft dat direct gevolgen voor de continuïteit van uw onderneming.

Het is mogelijk dat u c.q. uw onderneming een risico loopt, terwijl dit voor een geringe premie verzekerd had kunnen worden, enkel en alleen omdat u zich nooit heeft gerealiseerd dat er voor dit risico een verzekering in de markt is.

U kunt hierbij denken aan het verzekeren van uw gereedschap in uw bestelwagens, ook ’s nachts tegen diefstal! De premie bedraagt slechts € 100,00 per jaar.

Ook een milieuschadeverzekering wordt vaak vergeten!

Wij maken inzichtelijk welke risico’s uw bedrijf loopt. Ook kunnen wij uw verzekeringen kosteloos doorlichten en zo beoordelen of de risico’s voldoende zijn afgedekt en of de premie’s nog actueel en concurrerend zijn.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...