Hypotheken

Hypotheekadvies Ede

Of u nu starter bent of al eerder een huis hebt gekocht, wij helpen u graag bij het regelen van uw hypotheek met persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies.

Wij begrijpen dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke beslissing is. Het is dan ook verstandig goed advies bij een onafhankelijke hypotheekadviseur in te winnen.

Wij zijn al 20 jaar zo’n onafhankelijk hypotheekadvies kantoor. Onafhankelijk advies houdt in dat wij bemiddelen tussen meerdere geldverstrekkers. Hierdoor bent u zeker van echt onafhankelijk advies en dus niet, zoals bij een bank, alleen advies over de eigen hypotheek!

Het begint voor u op het moment dat u plannen heeft om een huis te kopen. Immers dan is het van belang welk bedrag u kunt lenen, wat u maandelijks kwijt wilt aan woonlasten, welke hypotheekvorm mogelijk is en welk bedrag er verplicht afgelost moet worden?

Wij beantwoorden deze vragen tijdens een eerste hypotheekadviesgesprek. De kosten voor dit gesprek zijn voor onze rekening. U kunt alle vragen stellen die u wilt, wij berekenen hoe hoog de maximale hypotheek mag zijn, geven inzicht in de financieringsopzet, nieuwe maandlasten en bespreken hoe het vervolgtraject eruit ziet.

Nadat u uw droomhuis heeft gevonden, zien wij elkaar weer terug. Immers dan begint het traject van het regelen van een hypotheek. Er zijn veel verschillende vormen en ook met uw eventuele oude hypotheek dient rekening gehouden te worden. Voor welke periode zet u de rente vast? Is uw hypotheek tijdens uw pensioen betaalbaar. Kunt u in uw droomhuis blijven wonen na het overlijden van uw partner of bij arbeidsongeschiktheid?

Wij vinden het belangrijk dat u eerlijk en objectief wordt geïnformeerd, zodat u weloverwogen deze belangrijke financiële beslissing kunt maken.
Daarom is het eerste gesprek altijd voor onze rekening en zijn hieraan dus geen kosten verbonden.

Gemiddeld duurt het hele traject ongeveer 1,5 a 2 maanden, afhankelijk van de snelheid van het verzamelen van alle benodigde documenten, zoals werkgeversverklaring, taxatie-rapport, etc.

Wat zijn de kosten voor een hypotheekadvies?

Wij rekenen voor een compleet hypotheekadvies € 1.750,00.

Starters helpen wij graag op weg bij de aankoop van hun eerste woning en krijgen daarom
€ 250,00 korting op bovengenoemd bedrag.

Ons tarief behoort tot de laagste tarieven in Ede. Wel verwachten wij van u dat de stukken netjes en digitaal (via de mail) worden aangeleverd.

Vrijblijvende afspraak maken?

hypotheekadvies ede

Bel ons nu op telefoonnummer 0318-575573 voor het maken van een afspraak. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren)

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek.

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...