Hypotheken

Hypotheekadvies Van der Horn Financiële Diensten Ede

Wij zijn een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor in Ede en geven al meer dan 20 jaar onafhankelijk hypotheekadvies op maat.

Een nieuwe hypotheek, oversluiten bestaande hypotheek, berekening maximale hypotheek, advies inzake bestaande hypotheek, of een second opinion? U kunt voor een hypotheekadviesgesprek direct bij ons kantoor in Ede terecht.

Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening en hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Tijdens dit gratis hypotheekadviesgesprek kunt u al uw vragen stellen, berekenen wij hoe hoog de maximale hypotheek mag zijn, geven inzicht in de financieringsopzet, nieuwe maandlasten en bespreken hoe het vervolgtraject eruit ziet.

Onafhankelijk hypotheekadvies garandeert de laagste hypotheekrente en beste voorwaarden, wij werken met meer dan 25 geldverstrekkers (banken en verzekeringsmaatschappijen) samen.

Onze advies en bemiddelingskosten behoren tot de laagste tarieven in Ede, vanaf € 1.500,00 all in.

Bel nu 0318-575573 voor het maken van een hypotheekadviesgesprek, u kunt bij ons dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren)

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...