De meeste hypotheken worden via een onafhankelijke adviseur afgesloten

Waarom wordt er meestal gekozen voor de onafhankelijke adviseur?

Vergeleken met een aantal jaren geleden zijn de banken op het gebied van hypotheken terrein aan het verliezen. De consument ziet steeds beter de voordelen in van onafhankelijk advies. Banken bieden klanten hun eigen hypotheken aan. Bij ons kantoor wordt er gekeken naar welke hypotheek het beste bij u past. Door onze onafhankelijkheid kan er een keuze worden gemaakt tussen tientallen geldverstrekkers. Omdat er meer keuze is, kunnen wij de beste hypotheek kiezen.

Hypotheek moet goed afgestemd worden op de wensen en de behoeften

Bij het afsluiten van een hypotheek wordt er vooral waarde gehecht aan de laagst mogelijke maandlasten. Niet zo vreemd, want de hypotheek bepaalt voor tientallen jaren voor een groot deel de maandlasten. Toch is het belangrijk om niet alleen op de maandlasten te letten. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om na te denken bij de betaalbaarheid bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden van één van de huiseigenaren. Ook kunnen er belangrijke verschillen zitten tussen de diverse hypotheken. Is het tussentijds bijvoorbeeld mogelijk om extra af te lossen? Is de hypotheekschuld in één keer af te lossen bij verkoop van het huis?

e8c276e4af6b85d64960ef571eca0a1d

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...