Segway / Airwheel verzekering

Goed nieuws! Het is nu mogelijk via ons kantoor uw Segway of Airwheel S3 of S5 tegen het Wettelijke Aansprakelijkheidsrisico (W.A.) te verzekeren.

Voorwaarden om op de openbare weg te rijden is allereerst een type-goedkeuring van de RDW. Daarnaast is een geldige WA-verzekering verplicht. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren geeft namelijk geen dekking voor schade veroorzaakt door motorrijtuigen!

Het voertuig dient dan ook voorzien te worden van een geldig verzekeringsplaatje. U kunt dit via ons kantoor regelen.

De Airwheels waar nog geen type-goedkeuring voor is afgegeven, zoals de eenwieler, zijn niet te verzekeren tegen het W.A.-risico.

Voor advies, offerte of het afsluiten van een verzekering kunt u telefonisch contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...