Segway verzekering

Goed nieuws! Het is nu mogelijk om via ons kantoor uw Segway tegen het Wettelijke Aansprakelijkheidsrisico (W.A.) te verzekeren.

De Seqway moet wel een type-goedkeuring van de RDW hebben, dit is namelijk een vereiste om op de openbare te weg te mogen rijden. U kunt op de site van de RDW bij bijzondere bromfietsen nakijken of uw Segway een goedkeuring heeft.

Premie vanaf € 54,00 per jaar voor een W.A.-dekking.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    GDPR