Pensioen

Onafhankelijke pensioenadviseur

Uw financiële toekomst goed geregeld

Veel mensen kijken naar hun pensioen uit, en terecht! U kunt dan genieten van uw vrije tijd. Meert tijd doorbrengen met uw (klein)kinderen, meer tijd voor uw hobby’s, op reis gaan of lekker touren.

Het is dan wel fijn dat u er financieel goed bij zit. Hoe is uw pensioen (via uw werkgever) nu geregeld? En wat zijn uw wensen voor de toekomst? Het is goed om uw (financiële) wensen met een onafhankelijke pensioenadviseur te delen.

Onafhankelijk pensioenadvies

Een onafhankelijke pensioenadviseur kan u adviseren over uw pensioen. Doordat Van der Horn Financiële Diensten onafhankelijk is, zijn wij niet gebonden aan een pensioenverstrekker. Hierdoor kunnen wij de beste optie voor uw pensioenwens adviseren, geven wij persoonlijke begeleiding en advies en krijgt u van ons een duidelijk stappenplan.

Heeft u uw pensioen nog niet geregeld?

Wanneer u uw pensioen nog niet geregeld heeft, dan moet u rondkomen van een AOW-uitkering van hooguit 70% van het minimumloon. Dit is op het moment € 1.1316,77. Denkt u van dit bedrag rond te kunnen komen?

Gratis en vrijblijvend pensioenadvies

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in pensioenen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse partijen samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    De pensioenadviseur voor omgeving Ede

    Van der Horn Financiële Diensten is al meer dan twintig jaar uw onafhankelijke pensioenadviseur. Wij hebben een klantgerichte instelling en luisteren dan ook altijd naar uw wensen en behoeften. Dankzij ons vindt u altijd een pensioenplan welke aansluit bij uw persoonlijke situatie.

    Wij zijn gevestigd in Ede, maar hebben ook meerdere hypotheekadviezen mogen geven aan klanten uit Barneveld, BennekomLunterenOosterbeek, Renkum, Rhenen, Veenendaal en Wageningen.

    GDPR