Ma - Vr 08:30-17:00 0318 - 575 573
info@hornfd.nl
Hypotheekadvies
Eerlijk en persoonlijk advies
Verzekeringsadvies
Particuliere en zakelijke risico’s
Pensioenadvies
Deskundig advies voor later
STEL UW VRAAG

Hypotheekadviseur, ook in Veenendaal!

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Informatie > Hypotheekadviseur, ook in Veenendaal!

Van der Horn Financiële diensten geeft is al 20 jaar bekend als erkend hypotheekadviseur in Ede maar ook in omstreken. Wist u dat wij ook veel hypotheekadvies geven aan zowel bestaande en nieuwe inwoners van Veenendaal?

Ook in Veenendaal is het eerste hypotheekadvies gesprek gratis, zoals u dat van ons gewend bent. Een compleet advies van stap A, uw wens tot stap Z de koop heeft u bij van der Horn al vanaf € 1750,- all-in.

Meer informatie vindt u op onze hypotheekadviseur pagina. In Steeds meer middelgrote steden, zo ook Veenendaal, wordt het zelfs voor de doorstromer een uitdaging een nieuwe woning te vinden. In het eerste kwartaal van 2019 stegen de woningprijzen gemiddeld met 7.1 procent in de regio Veenendaal (Ede, Scherpenzeel, Wageningen, Amerongen, Renswoude, Rhenen).

Van der Horn blinkt uit in het geven van echt onafhankelijk hypotheekadvies. In tegenstelling tot de landelijke organisaties of banken zelf hebben wij maar één belang en dat is; u als koper. U betaald bij ons een vast bedrag voor het hele advies traject. Wij hebben geen prikkels om u een financieel product te verkopen welke niet het beste past bij u situatie nu.

Ons onafhankelijke hypotheekadvies kijkt niet alleen naar uw situatie van vandaag, sterker nog wij kijken graag mee in de toekomst. Blijven de hypotheekkosten behapbaar bij gezinsuitbreiding, bij financiële tegenvallers of ingrijpende veranderingen zoals het verliezen van uw baan.

Hypotheekadviseur in Veenendaal nodig ?

Heeft u een nieuwbouw of bestaand huis op het oog in Veenendaal ? Voelt u zich dan vrij contact met ons op te nemen. Het eerste gesprek is bij van der Horn altijd kosteloos! Mail ons op info@hornfd.nl of belt u ons even op 0318 – 575 573. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30 en buiten deze tijden uiteraard altijd per e-mail.

GDPR