Ma - Vr 08:30-17:00 0318 - 575 573
info@hornfd.nl
Hypotheekadvies
Eerlijk en persoonlijk advies
Verzekeringsadvies
Particuliere en zakelijke risico’s
Pensioenadvies
Deskundig advies voor later
STEL UW VRAAG

Hypotheekadviseur Veenendaal

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Informatie > Hypotheekadviseur Veenendaal

Van der Horn Financiële Diensten is al 20 jaar bekend als erkend hypotheekadviseur in Ede maar ook in omstreken. Wist u dat wij ook veel hypotheekadvies geven aan zowel bestaande en nieuwe inwoners van Veenendaal?

Ook in Veenendaal is het eerste hypotheekadvies gesprek gratis, zoals u dat van ons gewend bent. Voor een compleet advies van stap A, uw wens tot stap Z de koop, rekenen wij € 1.750,- all-in. Starters krijgen zelfs € 250,00 korting.
Voor ondernemers rekenen wij een hoger bedrag, maar ook dan zijn wij nog steeds één van de voordeligste onafhankelijke hypotheekadviseurs in de regio.

Meer informatie vindt u op onze hypotheekadviseur pagina. In steeds meer middelgrote steden, zo ook Veenendaal, wordt het zelfs voor de doorstromer een uitdaging een nieuwe woning te vinden. In het eerste kwartaal van 2019 stegen de woningprijzen gemiddeld met 7.1 procent in de regio Veenendaal (Ede, Scherpenzeel, Wageningen, Amerongen, Renswoude, Rhenen).

Van der Horn Financiële Diensten blinkt uit in het geven van echt onafhankelijk hypotheekadvies. In tegenstelling tot de landelijke organisaties of banken zelf hebben wij maar één belang en dat bent u. U betaalt bij ons een vast bedrag voor het hele advies traject. Wij hebben geen prikkels om u een bepaald financieel product te adviseren, zo weet u zeker dat u onafhankelijk advies krijgt.

Wij kijken tijdens het onafhankelijke hypotheekadvies gesprek niet alleen naar uw situatie van vandaag, wij kijken ook of de hypotheek betaalbaar blijf in de toekomst. Blijven de hypotheekkosten behapbaar bij gezinsuitbreiding, bij financiële tegenvallers of ingrijpende veranderingen zoals het verliezen van uw baan?

Hypotheekadviseur in Veenendaal nodig ?

Heeft u een nieuwbouw of bestaand huis op het oog in Veenendaal ? Neem dan contact met ons op. Het eerste gesprek is bij ons altijd kosteloos!

 

21 reviews met gemiddeld een 9.9
De hypotheekadviseur uitleg
Hypotheekaanvraag de voorbereiding
Wat kost een hypotheekadvies
Een hypotheek oversluiten

GDPR