Een onafhankelijk hypotheekadviseur uit Gelderland

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Informatie > Een onafhankelijk hypotheekadviseur uit Gelderland
  • Onafhankelijk adviesbureau
  • Particulier en zakelijk advies

Van der Horn Financiële Diensten is al twintig jaar bekend als onafhankelijk hypotheekadviseur in Ede, Veenendaal en de rest van Gelderland. Zowel bestaande als nieuwe inwoners van bijvoorbeeld Veenendaal kunnen bij ons terecht voor een hypotheekadviesgesprek op maat. Heeft u hier behoefte aan? Laat het ons weten en wij staan voor u klaar!

Uw wensen staan centraal bij dé onafhankelijk hypotheekadviseur uit Gelderland

Wij blinken uit in het geven van echt onafhankelijk hypotheekadvies. In tegenstelling tot de landelijke organisaties of banken zelf hebben wij maar één belang en dat bent u. U betaalt bij ons een vast bedrag voor het hele adviestraject. Wij hebben geen prikkels om u een bepaald financieel product te adviseren, zo weet u zeker dat u onafhankelijk advies van onze hypotheekadviseur uit regio Veenendaal, Gelderland krijgt.

De focus ligt op de lange termijn

Wij kijken tijdens het hypotheekadviesgesprek niet alleen naar uw situatie van vandaag, maar kijken ook of de hypotheek van uw woning in of nabij Veenendaal betaalbaar blijft in de toekomst. Blijven de hypotheekkosten behapbaar bij gezinsuitbreiding, bij financiële tegenvallers of ingrijpende veranderingen zoals het verliezen van uw baan? Onze onafhankelijke hypotheekadviseur uit Gelderland zoekt het voor u uit!

Een goede hypotheekadviseur is onmisbaar

In steeds meer middelgrote steden, zo ook Veenendaal, wordt het zelfs voor de doorstromer een uitdaging een nieuwe woning te vinden. In het eerste kwartaal van 2019 stegen de woningprijzen gemiddeld met 7.1 procent in regio Veenendaal (Ede, Scherpenzeel, Wageningen, Amerongen, Renswoude, Rhenen). Dit maakt het belang van een hypotheekadviseur uit Gelderland alleen maar groter. Meer informatie vindt u op onze hypotheekadviseur-pagina.

De kosten van een hypotheekadviesgesprek voor uw woning in regio Veenendaal

Het eerste hypotheekadviesgesprek voor uw woning in bijvoorbeeld Veenendaal is gratis, zoals u dat van ons gewend bent. Voor een compleet advies van stap A: Uw wens tot stap Z: De koop, rekenen wij € 1.750,- all-in. Starters krijgen zelfs € 250,- korting. Voor ondernemers rekenen wij een hoger bedrag, maar ook dan zijn wij nog steeds één zeer voordelige onafhankelijk hypotheekadviseur in regio Veenendaal.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Heeft u een bestaand of een nieuwbouwhuis op het oog? Neem dan contact met ons op voor een hypotheekadviesgesprek bij ons kantoor in Ede, niet ver van Veenendaal. Wij helpen iedereen bij het afsluiten van een hypotheek; van starters tot senioren. Het eerste gesprek is bij ons altijd kosteloos! Heeft u vragen? Stel ze dan aan een onafhankelijk hypotheekadviseur nabij Veenendaal door te bellen naar 0318575573 of door een e-mail te sturen naar info@hornfd.nl.

 

21 reviews met gemiddeld een 9.9
De hypotheekadviseur uitleg
Hypotheekaanvraag de voorbereiding
Wat kost een hypotheekadvies
Een hypotheek oversluiten

GDPR