Ma - Vr 08:30-17:00 0318 - 575 573
Hypotheekadvies
Eerlijk en persoonlijk advies
Verzekeringsadvies
Particuliere en zakelijke risico’s
Pensioenadvies
Deskundig advies voor later
STEL UW VRAAG

Onze werkwijze

Deskundig advies

U kunt bij ons terecht voor al uw financiële aangelegenheden, zoals verzekeringen, pensioen en hypotheek.

Wij investeren in permanente educatieprogramma’s, zodat de benodigde vakkennis up-to-date blijft. Wij beschikken over alle noodzakelijke vergunningen inzake vakbekwaamheid en betrouwbaarheid, afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Dit is een onafhankelijk loket voor het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gelieerd aan een verzekeraar, geldverstrekker of bank, zodat wij altijd een onafhankelijk advies kunnen uitbrengen. Door onze onafhankelijkheid heeft u de garantie dat wij uitsluitend uw belangen behartigen en niet die van de verzekeraar!

Onze werkwijze

Wij onderhandelen voor u met de de verzekeraars. Zo kunnen wij u de beste voorwaarden aanbieden in combinatie met de gunstigste premie. Wij verzorgen al het papierwerk en regelen de verzekeringen voor u. Ook bij wijzigingen, zoals een verhuizing, is één telefoontje naar ons kantoor voldoende.

Bij schade hoeft u alleen ons kantoor te bellen. Wij zoeken uit bij welke verzekeraar de schade gemeld moet worden, wie er eventueel aansprakelijk gesteld moet worden, schakelen een expert in, controleren de uitkering, etc.

Wilt u meer weten, dan kunt u ons uiteraard bellen op 0318-575573.

Met een vriendelijke groet,

Jeroen van der Horn

GDPR