Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer uw bedrijf als gevolg van bijvoorbeeld een brand een tijd stil komt te liggen, zullen uw inkomsten waarschijnlijk afnemen. Uw vaste lasten zoals personeelskosten, huur, gas en elektriciteit lopen echter gewoon door. De bedrijfsschadeverzekering dicht het gat tussen uw doorlopende vaste lasten en uw verminderde inkomsten. (ook wel bruto-winstverzekering genoemd)

Ook winst die u gemaakt zou hebben onder normale omstandigheden valt onder de dekking. En heeft u vervangende bedrijfsruimte nodig of moet u machines huren om uw bedrijf weer op gang te helpen? Ook daarvoor bent u verzekerd.

Veel ondernemers zijn niet (of te laat) op de hoogte van dit risico en weten dan ook niet dat de schade als gevolg van dit risico te verzekeren is.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...