Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer uw bedrijf als gevolg van bijvoorbeeld een brand een tijd stil komt te liggen, zullen uw inkomsten waarschijnlijk afnemen. Uw vaste lasten zoals personeelskosten, huur, gas en elektriciteit lopen echter gewoon door. De bedrijfsschadeverzekering dicht het gat tussen uw doorlopende vaste lasten en uw verminderde inkomsten. (ook wel bruto-winstverzekering genoemd)

Ook winst die u gemaakt zou hebben onder normale omstandigheden valt onder de dekking. En heeft u vervangende bedrijfsruimte nodig of moet u machines huren om uw bedrijf weer op gang te helpen? Ook daarvoor bent u verzekerd.

Veel ondernemers zijn niet (of te laat) op de hoogte van dit risico en weten dan ook niet dat de schade als gevolg van dit risico te verzekeren is.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR