Ma - Vr 08:30-17:00 0318 - 575 573
info@hornfd.nl
Hypotheekadvies
Eerlijk en persoonlijk advies
Verzekeringsadvies
Particuliere en zakelijke risico’s
Pensioenadvies
Deskundig advies voor later
STEL UW VRAAG

ZZP-Verzekeringen

Wij hebben voor diverse ZZP zelfstandige (en MKB’ers) een standaard pakket verzekering tegen een zeer lage premie. U kunt hierbij denken aan ZZP- en MKB’ers die werkzaam zijn in de bouw, zoals een klusser, timmerman, loodgieter of installateur.

Verder is deze speciale verzekering ook voor o.a. de zakelijke dienstverlening, horeca en detailhandel. Klik aan de rechterzijde van onze site uw doelgroep aan!

Het pakket kan (afhankelijk van de branche) bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventarisverzekering, rechtsbijstandverzekering of een verzekering om het diefstalrisico van uw gereedschap in uw bedrijfsbus af te dekken.

U bepaalt zelf welke verzekering u wenst af te sluiten.

Welke verzekeringen zijn voor u als ZZP ondernemer van belang

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, wel of geen opzichtrisico, een hoger verzekerd bedrag.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn.

Wenst u meer informatie, verzekeringsadvies of een brochure en/of offerte te ontvangen, dan kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een e-mail naar info@hornfd.nl

GDPR