ZZP-verzekeringen

ZZP-Verzekeringen

Wij hebben voor diverse ZZP zelfstandige (en MKB’ers) een standaard pakket verzekering tegen een zeer lage premie. U kunt hierbij denken aan ZZP- en MKB’ers die werkzaam zijn in de bouw, zoals een klusser, timmerman, loodgieter of installateur.

Verder is deze speciale verzekering ook voor o.a. de zakelijke dienstverlening, horeca en detailhandel. Klik aan de rechterzijde van onze site uw doelgroep aan!

Het pakket kan (afhankelijk van de branche) bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventarisverzekering, rechtsbijstandverzekering of een verzekering om het diefstalrisico van uw gereedschap in uw bedrijfsbus af te dekken.

U bepaalt zelf welke verzekering u wenst af te sluiten.

Welke verzekeringen zijn voor u als ZZP ondernemer van belang

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, wel of geen opzichtrisico, een hoger verzekerd bedrag.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn.

Wenst u meer informatie, verzekeringsadvies of een brochure en/of offerte te ontvangen, dan kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een e-mail naar info@hornfd.nl

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...