Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

U loopt privé financiële risico’s, zoals het bezitten van een auto, woning, bromfiets, etc. Of het aansprakelijkheidsrisico van het deelnemen (van uw kinderen) aan het verkeer. Deze risico’s kunnen verzekerd worden indien u deze risico’s niet zelf financieel kunt of wenst te dragen. In sommige gevallen bent u zelfs verplicht een verzekering af te sluiten.

Wij bemiddelen in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies.

Wij geloven sterk in deze persoonlijke service en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden.

Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen en bieden hierdoor verzekeringen aan met uitstekende voorwaarden tegen zeer scherpe premies.

Daarnaast besteden wij aandacht aan het beheer van uw verzekeringsportefeuille. Uw persoonlijke situatie wijzigt immers, net als sociale voorzieningen en wetgeving.

Periodiek polisbeheer zorgt ervoor dat uw verzekeringen optimaal bij uw persoonlijke situatie blijven aansluiten.

Aan de rechterzijde vindt u informatie over de meest voorkomende verzekeringen.

Uiteraard kunt u contact met ons kantoor opnemen voor verder informatie of een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze verzekeringsadviseurs. Ons telefoonnummer is 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...