Dienstverleningsdocumenten en productwijzers

Wij vinden het belangrijk dat u via onze site objectief en onafhankelijk wordt geïnformeerd over onze dienstverlening, werkwijze, verzekeringen, hypotheken en pensioen.

U kunt middels onze dienstverleningsdocumenten lezen wat wij normaal gesproken voor u doen en wat de gemiddelde prijs is van onze diensten. Ook kunt u elders op onze site (onze werkwijze) meer informatie over ons kantoor vinden alsmede onze dienstenwijzer. Indien u exact wenst te weten wat de prijs voor u is, kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen.

Dienstverleningsdocumenten:

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken

Dienstverleningsdocument Vermogen

Dienstverleningsdocument Pensioenvraag

U treft hieronder enkele productwijzers van verschillende verzekeringen aan, uitgegeven door het Verbond van Verzekeraars.

Wat is een productwijzer?

In de productwijzers vindt u belangrijke algemene informatie over de verschillende verzekeringen. Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken van een bepaald soort verzekering. Ook is er een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden in opgenomen.

Als u van plan bent een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. U kunt daarmee beoordelen of de verzekering biedt wat u ervan verwacht en of u die echt nodig hebt. Ook geeft de productwijzer informatie over de posten waaraan de verzekeraar geld besteedt.

De productwijzers op deze website bevatten alleen algemene informatie over verzekeringen. Bij elke verzekeraar zullen de exacte polisvoorwaarden vaak anders zijn.

Het is dus zinvol de producten van verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Uiteraard doen wij dit als onafhankelijk adviseur voor u.

Productwijzers schadeverzekeringen:
Inboedel
Opstal
Aansprakelijkheid
Motorrijtuigenverzekering

Productwijzers levensverzekeringen:
Uitvaart-/begrafenisverzekering
Overlijdensrisicoverzekering

Productwijzer inkomensverzekering:
Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Individuele vaste lasten arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...