Ons kantoor

Van der Horn Financiële Diensten B.V. is een onafhankelijk verzekerings- en hypotheek-advieskantoor en al jaren gevestigd in Ede.

Wij geven al meer dan 20 jaar onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij beschikken over alle noodzakelijke vergunningen inzake vakbekwaamheid en betrouwbaarheid, afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Onafhankelijk omdat wij werken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers, waardoor wij vrij zijn in onze keuze met betrekking tot ons advies aan u. Geen enkele maatschappij of geldverstrekker heeft een financieel aandeel in ons kantoor.

Persoonlijke service en advies omdat wij van mening zijn dat deze werkwijze het beste voor u en voor ons kantoor is.

Dat onze relaties deze werkwijze waarderen blijkt uit het feit dat wij de meeste al tientallen jaren kennen en inmiddels de derde generatie mogen begroeten.

U kunt ons voor meer informatie bellen op 0318-575573.

Met een vriendelijke groet,

Jeroen van der Horn

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...