Diefstalverzekering uit bestelwagen

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > Bedrijfsverzekeringen > Diefstalverzekering uit bestelwagen

De praktijk wijst uit dat veel bedrijven en ZZP’ers deze verzekering vergeten of niet van het bestaan afweten.

Veel bedrijven vervoeren hun goederen en producten met eigen bestel- of vrachtauto’s. Meestal gaat dit prima, maar als er een keer iets misgaat draait u zelf op voor de schade.

Tenzij u de Eigen Vervoerverzekering afsluit. Via deze verzekering bent u uitstekend verzekerd tegen (eigen) vervoerschade, óók wanneer deze is ontstaan tijdens het laden en lossen.

De jaarpremie is slechts € 100,00 bij een verzekerd bedrag van € 5.000,00. Uiteraard zijn hogere bedragen mogelijk.

Let op: Goederen van derde(n) dient u te verzekeren middels een transportverzekering en hier is de eigen vervoerverzekering ook niet voor geschikt.

De Eigen Vervoerverzekering kent maar 1 dekking, de meest uitgebreide dekking (all risks), inclusief bederf door uitval koelinstallatie, stakersrisico en vertragingsschade als gevolg van een gedekt evenement aan het voertuig.

Wij bieden zelfs een diefstaldekking (uiteraard ook ’s nachts) aan voor bijvoorbeeld het gereedschap in uw bestelwagen, zonder dat het voertuig voorzien hoeft te zijn van een alarm!

Deze verzekering is zeer geschikt voor ZZP’ers, aannemers, klusbedrijven en hoveniers die ’s nachts het gereedschap in de bus achter laten.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

GDPR