Opstal- en inventarisverzekering

Uw bedrijfspand (opstal) is de plaats waar u uw geld verdient. Daarnaast vertegenwoordigt het pand vaak een aanzienlijk (privé) kapitaal. Als eigenaar van het pand verzekert u de herbouwwaarde van het pand exclusief de grond. Een taxatie vooraf door een erkend taxateur kan raadzaam zijn.

Indien u geen eigenaar van het pand bent, kunt u de zelf aangebrachte verbeteringen (zoals bijvoorbeeld een keukenblok of vloerafwerking) aan het pand ook verzekeren.  Dit belang wordt huurdersbelang genoemd en is middels een inventarisverzekering te verzekeren.

Aanvullend kunt u ook het aanwezige glas en eventuele lichtreclame meeverzekeren.

Inventaris- en goederenverzekering

Ook schade aan wat zich binnen uw bedrijfsmuren bevindt, kan grote gevolgen hebben voor de financiële positie van uw bedrijf. Gelukkig bent u met de inventaris- en goederenverzekering uitstekend verzekerd tegen o.a. brand-, bliksem-, diefstal- en waterschade.

Gezien de diverse bedrijven en de daarmee samenhangende risico’s zijn deze verzekeringen maatwerk en is het belangrijk dat u met een ervaren verzekeringsadviseur een en ander bespreekt.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR