Opstal- en inventarisverzekering

Uw bedrijfspand (opstal) is de plaats waar u uw geld verdient. Daarnaast vertegenwoordigt het pand vaak een aanzienlijk (privé) kapitaal. Als eigenaar van het pand verzekert u de herbouwwaarde van het pand exclusief de grond. Een taxatie vooraf door een erkend taxateur kan raadzaam zijn.

Indien u geen eigenaar van het pand bent, kunt u de zelf aangebrachte verbeteringen (zoals bijvoorbeeld een keukenblok of vloerafwerking) aan het pand ook verzekeren.  Dit belang wordt huurdersbelang genoemd en is middels een inventarisverzekering te verzekeren.

Aanvullend kunt u ook het aanwezige glas en eventuele lichtreclame meeverzekeren.

Inventaris- en goederenverzekering

Ook schade aan wat zich binnen uw bedrijfsmuren bevindt, kan grote gevolgen hebben voor de financiële positie van uw bedrijf. Gelukkig bent u met de inventaris- en goederenverzekering uitstekend verzekerd tegen o.a. brand-, bliksem-, diefstal- en waterschade.

Gezien de diverse bedrijven en de daarmee samenhangende risico’s zijn deze verzekeringen maatwerk en is het belangrijk dat u met een ervaren verzekeringsadviseur een en ander bespreekt.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...