Opstal- en inventarisverzekering

Uw bedrijfspand (opstal) is de plaats waar u uw geld verdient. Daarnaast vertegenwoordigt het pand vaak een aanzienlijk (privé) kapitaal. Als eigenaar van het pand verzekert u de herbouwwaarde van het pand exclusief de grond. Een taxatie vooraf door een erkend taxateur kan raadzaam zijn.

Indien u geen eigenaar van het pand bent, kunt u de zelf aangebrachte verbeteringen (zoals bijvoorbeeld een keukenblok of vloerafwerking) aan het pand ook verzekeren.  Dit belang wordt huurdersbelang genoemd en is middels een inventarisverzekering te verzekeren.

Aanvullend kunt u ook het aanwezige glas en eventuele lichtreclame meeverzekeren.

Inventaris- en goederenverzekering

Ook schade aan wat zich binnen uw bedrijfsmuren bevindt, kan grote gevolgen hebben voor de financiële positie van uw bedrijf. Gelukkig bent u met de inventaris- en goederenverzekering uitstekend verzekerd tegen o.a. brand-, bliksem-, diefstal- en waterschade.

Gezien de diverse bedrijven en de daarmee samenhangende risico’s zijn deze verzekeringen maatwerk en is het belangrijk dat u met een ervaren verzekeringsadviseur een en ander bespreekt.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

GDPR