Ziekengeldverzekering

Via ons kantoor kunt u een voordelige ziekengeldverzekering afsluiten met uitstekende voorwaarden. Wij vergelijken de premies en voorwaarden van diverse maatschappijen, zoals o.a. Nationale Nederlanden, De Amersfoortse Verzekeringen en  Allianz.

Uiteraard verzorgen wij de offerte, aanvraag en desgewenst de ziekmeldingen en/of het aanmelden van uw personeel.

Wij geven u graag deskundig advies en maken de risico’s voor u inzichtelijk.

De gevolgen voor het bedrijf:

Wanneer een medewerker zich ziek meldt, krijgt de werkgever met van alles te maken. Allereerst wie neemt het werk over? Maar ook met de administratie, loondoorbetaling en verzuimmanagement.

Er spelen dus voor de werkgever een aantal zaken tegelijk: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding, administratieve verplichtingen met het oog op de Wet Poortwachter, het inzetten van reïntegratie-activiteiten.

Een ziekengeld c.q. verzuimverzekering inclusief een abonnement van de Arbo-dienst neemt u een hoop werk uit handen. Deze verzekering biedt een complete oplossing voor alle ‘verzuimperikelen’ én financiële zekerheid tijdens de eerste twee jaren van ziekte.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR