Ziekengeldverzekering

Via ons kantoor kunt u een voordelige ziekengeldverzekering afsluiten met uitstekende voorwaarden. Wij vergelijken de premies en voorwaarden van diverse maatschappijen, zoals o.a. Nationale Nederlanden, De Amersfoortse Verzekeringen en  Allianz.

Uiteraard verzorgen wij de offerte, aanvraag en desgewenst de ziekmeldingen en/of het aanmelden van uw personeel.

Wij geven u graag deskundig advies en maken de risico’s voor u inzichtelijk.

De gevolgen voor het bedrijf:

Wanneer een medewerker zich ziek meldt, krijgt de werkgever met van alles te maken. Allereerst wie neemt het werk over? Maar ook met de administratie, loondoorbetaling en verzuimmanagement.

Er spelen dus voor de werkgever een aantal zaken tegelijk: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding, administratieve verplichtingen met het oog op de Wet Poortwachter, het inzetten van reïntegratie-activiteiten.

Een ziekengeld c.q. verzuimverzekering inclusief een abonnement van de Arbo-dienst neemt u een hoop werk uit handen. Deze verzekering biedt een complete oplossing voor alle ‘verzuimperikelen’ én financiële zekerheid tijdens de eerste twee jaren van ziekte.

Sommige maatschappijen geven zelfs een Poortwachter-garantie af!!

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

GDPR