Hypotheekadvies Ede

Hypotheek afsluiten in Ede

Wanneer u nu een huis gaat kopen of gaat verhuizen, het is altijd verstandig om te kijken naar de beste mogelijkheid voor jouw situatie. U moet namelijk weten welk bedrag u kunt lenen, wat u maandelijks kwijt wil aan woonlasten, welke hypotheekvorm mogelijk is en welk bedrag er verplicht afgelast moet worden.

Wij beantwoorden deze vragen tijdens een eerste hypotheekadviesgesprek. Dit eerste hypotheekadviesgesprek is gratis. U kunt alle vragen stellen die u wilt. Tijdens het gesprek geven wij antwoord op:

 • De maximale hoogte van de hypotheek
 • De financieringsopzet
 • Nieuwe maandlasten en bespreken hoe het vervolgtraject eruit ziet

Het adviesgesprek geeft u inzicht in de mogelijkheden om uw droomhuis te kopen. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, zien wij elkaar weer terug. In het vervolg gesprek zullen we de hypotheek gaan regelen. Er zijn veel verschillende vormen en ook met uw eventuele oude hypotheek dient rekening gehouden te worden. Tijdens dit gesprek geven wij antwoord op de volgende vragen:

 • Voor welke periode zet u de rente vast?
 • Is uw hypotheek tijdens uw pensioen betaalbaar?
 • Kunt u in uw droomhuis blijven wonen na het overlijden van uw partner of bij arbeidsongeschiktheid?

Waarom een adviesgesprek bij Van der Horn?

Wij vinden het belangrijk dat u eerlijk en objectief wordt geïnformeerd, zodat u weloverwogen deze belangrijke financiële beslissing kunt maken.

Wij zijn al 20 jaar een onafhankelijk hypotheekadvies kantoor. Onafhankelijk advies houdt in dat wij bemiddelen tussen meerdere geldverstrekkers. Hierdoor bent u zeker van echt onafhankelijk advies en dus niet, zoals bij een bank, alleen advies over de eigen hypotheek!

Mocht u meer willen weten, dan hebben wij een aantal informatieve filmpjes over hypotheken gemaakt, waarin kort en eenvoudig diverse onderwerpen worden uitgelegd. De filmpjes vind u onderaan deze pagina.

Gratis adviesgesprek

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw hypotheek met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

 

“Jeroen heeft ons uitstekend geholpen om onze nieuwe hypotheek te realiseren. Hij is erg goed bereikbaar en reageert snel op vragen en advies, geen vraag is te gek. Ook kijkt Jeroen naast de nieuwe hypotheek aanvraag of alles rondom de nieuwe hypotheek goed geregeld is en geeft duidelijk en net advies. Wij hebben de samenwerking met Jeroen als zeer prettig ervaren en zullen dan ook zeker indien nodig opnieuw terug gaan naar Jeroen!🙂”

Gertine van Beek

  De hypotheekadviseur uitleg
  Hypotheekaanvraag de voorbereiding
  Wat kost een hypotheekadvies
  Een hypotheek oversluiten

  15 reviews met gemiddeld een 9.7

  GDPR