Autoverzekering

Hoewel een lage premie zeer belangrijk is, is dit zeker niet het enige waar u een autoverzekering op zou moeten selecteren. Minstens zo belangrijk zijn de polisvoorwaarden. Dit voorkomt een teleurstelling bij schade, aangezien u dan vooraf (en niet achteraf) weet waar tegen u verzekerd bent.

Is het bijvoorbeeld mogelijk de auto op basis van drie jaar nieuwwaarde te verzekeren?

Zo vergoedt de ene maatschappij onder een volledig casco-dekking bijvoorbeeld schade aan de motor door het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof en is dit risico bij een andere maatschappij uitgesloten!

Wij werken met een vergelijkingsprogramma waarmee wij de premie’s en voorwaarden van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland objectief kunnen vergelijken, zodat wij u een autoverzekering met uitstekende voorwaarden tegen de laagste premie kunnen aanbieden.

Ook geïnteresseerd welk bedrag u aan premie kunt besparen? Wij berekenen dit graag voor u.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

Onderstaand treft u enige uitleg aan inzake de diverse risico’s:

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen 

De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. Dit betekent dat u strafbaar bent wanneer u niet voldoet aan deze verplichting. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en daarvoor aansprakelijk bent. U bent verzekerd voor zowel materiële schade als letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u niet verzekerd voor schade aan uw motorvoertuig. Hier zijn de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering voor.

Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen afsluiten.

• Beperkt cascoverzekering
Met een beperkte cascoverzekering is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en schade door een storm of bliksem. Ook wanneer u een aanrijding heeft met een dier bent u verzekerd. Bij deze verzekering is meestal een eigen risico van toepassing.

• Volledig cascoverzekering
Met een volledig cascoverzekering bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig. Bijvoorbeeld bij het botsten tegen een paal of wanneer iemand schade aan uw motorvoertuig (bijvoorbeeld vandalisme) veroorzaakt. Eerst zal uw verzekeraar de schade aan u vergoeden en dan vervolgens de schade op de dader verhalen. Op deze manier krijgt u snel en gemakkelijk uw schade vergoed. Bij deze verzekering is meestal een eigen risico van toepassing

Verder kunt u de gekozen dekking uitbreiden met o.a. een rechtsbijstandverzekering, bonusbeschermer, ongevallen- of schadeverzekering voor inzittenden. Ook een nieuwwaarde- of aanschafwaarde-regeling voor drie jaar is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR