Begrafenisverzekering

Waarom u een begrafenisverzekering c.q. uitvaartverzekering dient af te sluiten?

Omdat bij een sterfgeval de nabestaanden niet alleen worden geconfronteerd met het verlies van hun familielid of partner, maar ook nog eens met extra financiële lasten. De begrafenisverzekering op kapitaalbasis keert bij overlijden een bedrag uit, zodat uw nabestaanden de uitvaart (begrafenis of crematie) conform uw laatste wens kunnen regelen.

Het grote voordeel van een kapitaal-begrafenisverzekering is dat de nabestaanden zelf een uitvaartondernemer kunnen kiezen en niet vastzitten aan een met de maatschappij samenwerkend uitvaartcentrum.

De waarde van de verzekering valt tijdens de looptijd in box 3. Naast de standaard vrijstellingen die in box 3 gelden, bestaat er echter voor uitvaartverzekeringen nog eens een extra vrijstelling.

Indien u over voldoende financiële middelen beschikt, kan het afsluiten van een begrafenisverzekering niet nodig zijn.

Wij kunnen op uw verzoek een offerte maken, zodat u snel en eenvoudig kunt zien hoeveel de premie voor een begrafenisverzekering bedraagt.

Bij sommige maatschappijen is het mogelijk kinderen tot 18 jaar gratis mee te verzekerden. Of dit verstandig is of dat het raadzaam is nu reeds een zelfstandige polis voor de kinderen af te sluiten, zal tijdens ons adviesgesprek met u worden besproken.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    GDPR