Bromfietsverzekering

Zodra het kenteken van een bromfiets, snorfiets of scooter op uw naam staat, bent u verplicht minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Via ons kantoor is dit direct te regelen.

Wij brengen deze verzekering onder andere onder bij ASR, Klaverblad Verzekeringen, Nh1816 Verzekeringen, Unigarant of Bovemij. Zo kunnen wij u een goede verzekering aanbieden tegen de laagste premie.

Naast de verplichte W.A.-verzekering kunt u uw bromfiets of scooter tegen het risico van brand en diefstal verzekeren. Uiteraard is een volledig casco-dekking (All-Risks) ook mogelijk.

Het is mogelijk via ons kantoor een scooter voor nog geen € 100,= per jaar op basis van een WA/Volledig Casco-dekking te verzekeren.

Voordeel van het afsluiten van deze verzekering via ons assurantiekantoor in Ede is een zeer lage premie, deskundig advies en hulp bij een schade.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    GDPR