Bromfietsverzekering

Zodra het kenteken van een bromfiets, snorfiets of scooter op uw naam staat, bent u verplicht minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Via ons kantoor is dit direct te regelen.

Wij brengen deze verzekering onder andere onder bij ASR, Klaverblad Verzekeringen, Nh1816 Verzekeringen, Unigarant of Bovemij. Zo kunnen wij u een goede verzekering aanbieden tegen de laagste premie.

Naast de verplichte W.A.-verzekering kunt u uw bromfiets of scooter tegen het risico van brand en diefstal verzekeren. Uiteraard is een volledig casco-dekking (All-Risks) ook mogelijk.

Het is mogelijk via ons kantoor een scooter voor nog geen € 100,= per jaar op basis van een WA/Volledig Casco-dekking te verzekeren.

Voordeel van het afsluiten van deze verzekering via ons assurantiekantoor in Ede is een zeer lage premie, deskundig advies en hulp bij een schade.

Uiteraard kunt u ook zelf een berekening maken, klik hier.

Voor advies of het afsluiten van een bromfietsverzekering kunt u telefonisch contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR