Motorverzekering

Voor een motorverzekering geldt net als bij het afsluiten van een autoverzekering dat een lage premie belangrijk is, maar zeker niet het belangrijkste.

Minstens zo belangrijk zijn de polisvoorwaarden. Dit voorkomt een teleurstelling bij schade, aangezien u vooraf weet waar tegen u verzekerd bent, en dit niet achteraf pas te horen krijgt. U kunt hierbij denken aan de mogelijkheid om uw helm en motorkleding mee te verzekeren.

Ook niet onbelangrijk is dat de reeds opgebouwde BM-korting op de autoverzekering bij de meeste maatschappijen ook geldt voor de nieuw te sluiten motorverzekering. (zes-wielen-tarief) Dus direct beginnen met 80% korting!

Verder kunt u premie besparen door bijvoorbeeld te kiezen voor een “winterstop”.

Wij werken met een vergelijkingsprogramma waarmee wij de premie’s en voorwaarden van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland kunnen vergelijken, zodat wij u de goedkoopste motorverzekering met de beste voorwaarden kunnen aanbieden.

Ook geïnteresseerd welk bedrag u aan premie kunt besparen?

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR