Motorverzekering

Een klein krasje of een botsing met een andere verkeersdeelnemer, u zit er niet op te wachten. Maar als het nu eenmaal gebeurd, is het wel fijn dat u goed verzekerd bent! Het is daarom niet altijd verstandig om voor een lage premie te gaan. Minstens zo belangrijk zijn de polisvoorwaarden. Dit voorkomt een teleurstelling bij schade, aangezien u vooraf weet waar tegen u verzekerd bent, en dit niet achteraf pas te horen krijgt.

Motorverzekering met korting

Wilt u direct starten met een korting van 80%? De door u reeds opgebouwde BM-korting op de autoverzekering geldt bij de meeste maatschappijen ook voor de nieuw af te sluiten motorverzekering. (zes-wielen-tarief) Dus direct beginnen met 80% korting! Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een “winterstop” in uw verzekering op te nemen. Door de winterstop kunt u nog verder besparen op uw premie.

Doordat wij een onafhankelijke adviseur zijn, werken wij met een vergelijkingsprogramma waarmee wij de premies en voorwaarden van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland kunnen vergelijken, zodat wij u de voordeligste motorverzekering met de beste voorwaarden kunnen aanbieden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    GDPR