Overlijdensrisicoverzekering

Het blijft een onderwerp waar wij niet teveel over na willen denken, maar soms is het goed hier toch even bij stil te staan. De financiële gevolgen voor uw gezin door het overlijden van één van de partners.

De praktijk wijst uit dat 70% van de mensen de financiële gevolgen van het overlijden onderschatten. Immers het gezin blijft toch verzorgd achter door de overlijdensrisico­verzekering die is afgesloten bij de hypotheek of er is in het verleden toch een uitvaartverzekering afgesloten?

Maar het doel van de overlijdensrisicoverzekering (die verpand is aan de hypotheekverstrekker) is dat met het uitkeringsbedrag rechtstreeks de hypotheek (deels) wordt verlaagd. De uitvaart-verzekering keert alleen een (gering) bedrag uit voor de verzorging van de uitvaart.

Ons kantoor maakt gebruik van een premie-vergelijkingsprogramma, waardoor wij u een offerte van de maatschappij met de scherpste premie in combinatie met goede polisvoorwaarden kunnen aanbieden.

Lagere premie

Goed om te weten is dat de afgelopen jaren de premie voor levensverzekeringen met soms wel 77% is gedaald. Het is in ieder geval interessant bij ons een premie op te vragen, zeker als u reeds over een overlijdensrisicoverzekering beschikt die enige jaren geleden is afgesloten. Dit kan u enkele duizenden euro’s, gedurende de vaak lange looptijd, besparen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    GDPR