Ma - Vr 08:30-17:00 0318 - 575 573
Hypotheekadvies
Eerlijk en persoonlijk advies
Verzekeringsadvies
Particuliere en zakelijke risico’s
Pensioenadvies
Deskundig advies voor later
STEL UW VRAAG

Overlijdensrisicoverzekering

Het blijft een onderwerp waar wij niet teveel over na willen denken, maar soms is het goed hier toch even bij stil te staan. De financiële gevolgen voor uw gezin door het overlijden van één van de partners.

De praktijk wijst uit dat 70% van de mensen de financiële gevolgen van het overlijden onderschatten. Immers het gezin blijft toch verzorgd achter door de overlijdensrisico­verzekering die is afgesloten bij de hypotheek of er is in het verleden toch een uitvaartverzekering afgesloten?

Maar het doel van de overlijdensrisicoverzekering (die verpand is aan de hypotheekverstrekker) is dat met het uitkeringsbedrag rechtstreeks de hypotheek (deels) wordt verlaagd. De uitvaart-verzekering keert alleen een (gering) bedrag uit voor de verzorging van de uitvaart.

Via onderstaande banner krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de financiële gevolgen van overlijden.

http://

Ons kantoor maakt gebruik van een premie-vergelijkingsprogramma, waardoor wij u een offerte van de maatschappij met de laagste premie op dat moment kunnen aanbieden.

LAGERE PREMIE

Goed om te weten is dat de afgelopen jaren de premie voor levensverzekeringen met soms wel 77% is gedaald. Het is in ieder geval interessant bij ons een premie op te vragen, zeker als u reeds over een overlijdensrisicoverzekering beschikt die enige jaren geleden is afgesloten. Dit kan u enkele duizenden euro’s, gedurende de vaak lange looptijd, besparen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR