Ma - Vr 08:30-17:00 0318 - 575 573
Hypotheekadvies
Eerlijk en persoonlijk advies
Verzekeringsadvies
Particuliere en zakelijke risico’s
Pensioenadvies
Deskundig advies voor later
STEL UW VRAAG

Werkloosheidsverzekering

Sinds kort is het weer mogelijk uw maandlasten te verzekeren tegen o.a. werkloosheid.

Een woonlastenverzekering is een bijzonder verzekeringsproduct. Deze verzekering is primair ontwikkeld u in staat te stellen uw maandelijkse vaste woonlasten te kunnen blijven betalen als zich onverwachte situaties voordoen die van grote invloed zijn op de hoogte van uw inkomen.

Zo bestaat er altijd een kans dat uw inkomen tijdelijk een stuk lager wordt of zelfs helemaal weg valt. Bijvoorbeeld door langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. U kunt hier snel en eenvoudig de terugval van uw inkomsten berekenen.

Met een goede woonlastenverzekering weet u zich dan verzekerd van een uitkering waarmee u, ondanks uw teruggevallen inkomen, toch kunt blijven wonen waar u woont. Zo krijgt u de tijd en de rust om een andere baan te zoeken of te werken aan uw herstel, zonder de extra zorg over uw financiën.

werkloosheidsverzekering

Voor wie is een Werkloosheidsverzekering?

De woonlastenverzekering is ontwikkeld voor iedereen in loondienst met een eigen huis en hypotheek, die zich wil verzekeren tegen een onvoorziene verlaging van het maandelijkse inkomen.

Heeft u dus een eigen huis, dan is de kans groot dat de woonlastenverzekering een prima aanvulling is op uw verzekeringspakket.

Enkele belangrijke kenmerken

• De woonlastenverzekering is bestemd voor iedereen in loondienst met een eigen woning.

• Het maximaal te verzekeren maandbedrag is € 3.000.

• De maximale uitkeringsduur bij werkloosheid is 12 of 24 maanden per keer.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verzekeren van uw vaste maandlasten ? Wij voorzien u graag – en uiteraard geheel vrijblijvend – van persoonlijk advies. Wilt u dat wij telefonisch contact met u opnemen vult u dan alstublieft ook uw telefoonnummer in.


    Neem vrijblijvend contact op


      GDPR