Goedkope bestelwagenverzekering

Welke verzekering de beste of goedkoopste is, hangt af van waarnaar u naar op zoek bent. De gewenste dekking, kilometrage, type bestelauto en keuze voor eigen risico bepalen de premie en wat voor u de beste bestelautoverzekering is. Twijfelt u, dan kunt u altijd met ons overleggen.

Voor uw gemak even kort een uitleg van de verschillende termen die u tegen kunt komen:

De soorten bestelauto verzekeringen

W.A.: Dit betekent Wettelijke Aansprakelijkheid. Een WA-bestelautoverzekering is een basisverzekering en vergoedt alleen de schade die jij als bestuurder veroorzaakt bij een andere weggebruiker. Het is verplicht om minimaal een W.A.-verzekering af te sluiten.

Beperkt Casco / Gedeeltelijk Casco / WA-Plus: Deze verzekering is een combinatie van de verplichte W.A.-dekking en een gedeelte dekking voor schade aan uw auto.  Zo is bijvoorbeeld schade door diefstal, inbraak, brand en storm verzekerd.

Volledig Casco / Allrisk: Deze verzekering biedt de meest uitgebreide dekking, naast de W.A.-dekking is ook schade die jezelf aan de bestel auto veroorzaakt verzekerd. Zo is van de weg raken, vandalisme of tegen een paal bosten verzekerd, maar ook de voorbeelden genoemd bij Beperkt Casco.

Daarnaast zijn er nog aanvullende dekkingen af te sluiten, gericht op de inzittenden, lading of hulp bij het verhalen van een schade of autopech. De lading van uw bestelwagen kunnen wij verzekeren via de eigen vervoerverzekering. Bij deze verzekering is ook het diefstalrisico (uiteraard ook ’s nachts) meeverzekerd, zonder dat het voertuig voorzien hoeft te zijn van een alarm.

Persoonlijk advies

Uiteraard kunt u voor advies telefonisch contact (telefoonnummer 0318-575573) met ons opnemen. Ook kunnen wij u direct een offerte mailen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR