Pakketverzekering ZZP-ers in een adviserend beroep

Het Zekerheidspakket Zakelijke dienstverlening is er speciaal voor ZZP’ers die werkzaam zijn op het gebied van marketing en communicatie, ICT (systeembeheer, websites bouwen) en administratie.

Het pakket kan bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB), rechtsbijstand-, inventaris/goederen-, extra kosten en de computerverzekering.

Ook kan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in het pakket worden ondergebracht. Deze verzekering biedt dekking voor beroepsfouten, zoals een vergissing, verkeerde berekening of foutief advies waardoor de opdrachtgever financiële schade leidt. Dit risico is uitgesloten op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke verzekeringen afgestemd op uw eigen bedrijf af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij u een verzekeringsadvies afgestemd op uw beroep en bedrijfsrisico’s kunnen geven.

Wenst u meer informatie, verzekeringsadvies, of een offerte te ontvangen, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of een mail sturen naar info@hornfd.nl

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...