Pakketverzekering ZZP-ers in een adviserend beroep

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > ZZP-Verzekeringen > Pakketverzekering ZZP-ers in een adviserend beroep

Het Zekerheidspakket Zakelijke dienstverlening is er speciaal voor ZZP’ers die werkzaam zijn op het gebied van marketing en communicatie, ICT (systeembeheer, websites bouwen) en administratie.

Het pakket kan bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB), rechtsbijstand-, inventaris/goederen-, extra kosten en de computerverzekering.

Ook kan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in het pakket worden ondergebracht. Deze verzekering biedt dekking voor beroepsfouten, zoals een vergissing, verkeerde berekening of foutief advies waardoor de opdrachtgever financiële schade leidt. Dit risico is uitgesloten op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke verzekeringen afgestemd op uw eigen bedrijf af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij u een verzekeringsadvies afgestemd op uw beroep en bedrijfsrisico’s kunnen geven.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle ZZP-verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR