Pakketverzekering ZZP-ers in de uiterlijke verzorging

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > ZZP-Verzekeringen > Pakketverzekering ZZP-ers in de uiterlijke verzorging

Het Zekerheidspakket Zorg en Uiterlijk is er speciaal voor ZZP’ers in de zorg en uiterlijke verzorging. Bijvoorbeeld indien u werkzaam bent in de thuiszorg als verpleegkundige of zorghulp. Of als kapper, schoonheidsspecialist of pedicure.

In het pakket kunnen onder andere een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventaris-, rechtsbijstand- en computerverzekering worden ondergebracht.

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn een specifieke op uw beroep/bedrijf afgestemde verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij een verzekeringsadvies afgestemd op uw beroep en bedrijfsrisico’s kunnen geven.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle ZZP-verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR