Pakketverzekering ZZP-ers in de uiterlijke verzorging

Het Zekerheidspakket Zorg en Uiterlijk is er speciaal voor ZZP’ers in de zorg en uiterlijke verzorging. Bijvoorbeeld indien werkzaam in de thuiszorg als verpleegkundige of zorghulp. Of als kapper, schoonheidsspecialist of pedicure.

In het pakket kunnen onder andere een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventaris-, rechtsbijstand- en computerverzekering worden ondergebracht.

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn een specifieke op uw beroep/bedrijf afgestemde verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij een verzekeringsadvies afgestemd op uw beroep en bedrijfsrisico’s kunnen geven.

Wenst u meer informatie, verzekeringsadvies, of een offerte te ontvangen, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of een mail sturen naar info@hornfd.nl

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...