Pakketverzekering ZZP-ers in de bouw

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > ZZP-Verzekeringen > Pakketverzekering ZZP-ers in de bouw

Het Zekerheidspakket Bouw is er speciaal voor ZZP’ers die werkzaam zijn in de bouw- en installatiebranche. U kunt hierbij denken aan een klusser, timmerman, loodgieter of installateur.

Het pakket kan bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventarisverzekering, rechtsbijstandsverzekering of een verzekering om het diefstalrisico van uw gereedschap in uw bedrijfsbus af te dekken.

Verder is ook een Constructie/Montageverzekering af te sluiten, zodat ook uitvoeringsfouten zijn meeverzekerd. Dit risico is namelijk uitdrukkelijk van een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven uitgesloten.

U bepaalt zelf welke verzekering u afsluit.

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn.

Wenst u meer informatie, verzekeringsadvies, of een offerte te ontvangen, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of een mail sturen naar info@hornfd.nl

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR