Pakketverzekering ZZP-ers in de bouw

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > ZZP-Verzekeringen > Pakketverzekering ZZP-ers in de bouw

Verzekering ZZP bouw

Het Zekerheidspakket Bouw is er speciaal voor ZZP’ers die werkzaam zijn in de bouw- en installatiebranche. U kunt hierbij denken aan een klusser, timmerman, loodgieter of installateur.

Het pakket kan bestaan onder andere uit een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventarisverzekering, rechtsbijstandsverzekering en/of een verzekering om het diefstalrisico van uw gereedschap in uw bedrijfsbus af te dekken.

Verder is ook een Constructie/Montageverzekering af te sluiten, zodat ook uitvoeringsfouten zijn meeverzekerd. Dit risico is namelijk uitdrukkelijk van een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven uitgesloten.

U bepaalt zelf welke verzekering u afsluit

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR