Pakketverzekering ZZP-ers in de handel

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > ZZP-Verzekeringen > Pakketverzekering ZZP-ers in de handel

Het Zekerheidspakket Bouw is er speciaal voor ZZP’ers die werkzaam zijn in de handel. U kunt hierbij ook denken aan de groothandel of het exploiteren van een webshop.

Het pakket kan bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventarisverzekering, rechtsbijstandsverzekering of een goederen transportverzekering in verband met de bezorging van artikelen.

Ook is het mogelijk een bedrijfsschadeverzekering af te sluiten die ook dekking verleend voor financieel verlies wegens het uitvallen van de website.

U bepaalt zelf welke verzekering u wenst af te sluiten

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle ZZP-verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR