Pakketverzekering ZZP-ers in de handel

Het Zekerheidspakket Bouw is er speciaal voor ZZP’ers die werkzaam zijn in de handel. U kunt hierbij ook denken aan de groothandel of het exploiteren van een webshop.

Het pakket kan bestaan uit o.a. een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, inventarisverzekering, rechtsbijstandsverzekering of een goederen transportverzekering in verband met de bezorging van artikelen.

Ook is het mogelijk een bedrijfsschadeverzekering af te sluiten die ook dekking verleend voor financieel verlies wegens het uitvallen van de website.

U bepaalt zelf welke verzekering u wenst af te sluiten.

Uiteraard kan het voordeliger of verstandiger zijn specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, hogere verzekerde bedragen of een apart risico.

Neem daarom altijd contact met ons kantoor op, zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn.

Wenst u meer informatie, verzekeringsadvies, of een offerte te ontvangen, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of een mail sturen naar info@hornfd.nl

 

Over Van der Horn Financiële Diensten

Jeroen van der HornOns verzekeringskantoor bemiddelt in alle particuliere en zakelijk verzekeringen en wij zijn gecertificeerd erkend hypotheekadviseur. Wij geloven in persoonlijke service en advies en zijn van mening dat alleen via deze werkwijze uw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Lees verder...