Duurzaam verzekeren

Duurzaam verzekeren zorgt voor een goede start van het nieuwe jaar

Wij bieden vanaf heden verzekeringen aan van Ansvaridéa. Deze maatschappij kiest voor duurzame relaties in combinatie met duurzame beleidsvoering. Zo willen zij niet de grootste verzekeraar worden en houden zij bij het beleggen rekening met mens, natuur en milieu.

De Bewust verzekeringen die wij aanbieden hebben veel aandacht voor de samenleving en het milieu. Zo helpt u mee aan duurzamer leven.

Voordelen van duurzaam verzekeren

De voordelen van de Ansvaridea Bewust Woning en Inboedelverzekering hebben we hier op een rijtje gezet:

  • Schade en productieverlies duurzame installaties verzekerd
  • 15% hogere uitkering bij duurzaam schadeherstel
  • Duurzaam herbouwen van een duurzame woning na een total loss-schade (woning)
  • Deelbezit en deelgebruik verzekerd (inboedel)
  • Repareren in plaats van vervangen.
  • Vergoeding voor psychologische hulp

Hiernaast biedt duurzaam verzekeren nog meer voordelen. Een ander voordeel van duurzaam verzekeren is bijvoorbeeld dat het vaak gepaard gaat met gunstigere voorwaarden. Zo bieden sommige verzekeraars lagere premies aan voor duurzame auto’s of woningen met energiezuinige maatregelen. Door deze lagere premies kun je als consument geld besparen op de lange termijn.

Tot slot draagt duurzaam verzekeren bij aan een betere toekomst voor onze planeet en voor toekomstige generaties. Door te kiezen voor een duurzame verzekeraar draag je bij aan het verminderen van de impact van de verzekeringsbranche op het milieu en aan het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draag je als consument bij aan een duurzamere wereld.

Interesse in duurzaam verzekeren? Neem direct contact met ons op!

Heeft u interesse in duurzaam verzekeren? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat ons kantoor voor u kan betekenen!

GDPR