Woonverzekeringen Bennekom

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Woonverzekeringen Bennekom

Woonverzekering in Bennekom afsluiten

Uw woning in Bennekom is uw thuis. De plek voor uzelf en uw gezin. Het is dan ook belangrijk dat uw woning (opstal)en uw inrichting (inboedel) goed verzekerd zijn tegen o.a. brand, inbraak, diefstal, bliksem en waterschade.

Inboedel- en opstalverzekering

De inboedelverzekering dekt onder andere de schade aan de spullen in uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s zoals brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De polisvoorwaarden verschillen per verzekeraar. Vaak kunt u naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Voor bepaalde zeer waardevolle spullen, bijvoorbeeld sieraden, kunt u een speciale verzekering afsluiten.

De opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s, zoals brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. Wanneer u voor uw koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van uw huis afgesloten.

Naast uitstekende polisvoorwaarden en een lage premie is een goed onafhankelijk advies en persoonlijk contact op z’n minst net zo belangrijk.

Korting op pakketverzekering

Ons kantoor bemiddelt voor diverse maatschappijen en wij bieden o.a. een pakketverzekering aan met een korting tot wel 12% gecombineerd met uitstekende voorwaarden.

De navolgende verzekeringen kunnen in deze pakketpolis worden opgenomen;

woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, auto-, motor-, caravan-, reis/annulering-, kostbaarheden-, gezinsongevallen- en uitvaartverzekering.

Alle voordelen van de pakketpolis:

✓ U geniet van het gemak van één polis.
✓ Geen poliskosten, behalve voor de motorrijtuigenverzekering.
✓ Maandelijkse betaling zonder toeslag.
✓ Pakketkorting over de totaalpremie.
✓ Uitstekende polisvoorwaarden en dekking.
✓ Snelle service, één aanspreekpunt.
Pakketkorting tot maximaal 12%

U kunt in de pakketpolis al uw particuliere verzekeringen onderbrengen. Hoe meer verzekeringen u in dit pakket onderbrengt, hoe hoger de pakketkorting wordt.

Uiteraard is het ook mogelijk dat in sommige gevallen het onderbrengen van (losse) verzekeringen bij verschillende maatschappijen een betere optie is.

Gratis adviesgesprek

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw woonverzekering met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt. “

Anja

    GDPR