Woonverzekeringen

Uw woning is uw thuis. De plek voor uzelf en uw gezin. Het is dan ook belangrijk dat uw woning (opstal)en uw inrichting (inboedel) goed verzekerd zijn tegen o.a. brand, inbraak, diefstal, bliksem en waterschade.

Welke risico’s zijn verzekerd?

De inboedelverzekering dekt onder andere de schade aan de spullen in uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s zoals brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De polisvoorwaarden verschillen per verzekeraar. Vaak kunt u naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Voor bepaalde zeer waardevolle spullen, bijvoorbeeld sieraden, kunt u een speciale verzekering afsluiten.

De opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s, zoals brand, storm, inbraak, neerslag, blik-sem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. Wanneer u voor uw koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van uw huis afgesloten.

Naast uitstekende polisvoorwaarden en een lage premie is een goed onafhankelijk advies en persoonlijk contact op z’n minst net zo belangrijk. 

Ons kantoor bemiddelt voor diverse maatschappijen en wij bieden o.a. een pakketverzekering aan met een korting tot wel 12% gecombineerd met uitstekende voorwaarden.

De navolgende verzekeringen kunnen in deze pakketpolis worden opgenomen;

woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, auto-, motor-, caravan-, reis/annulering-, kostbaarheden-, gezinsongevallen- en uitvaartverzekering.

Alle voordelen van de pakketpolis:

. U geniet van het gemak van één polis.
. Geen poliskosten, behalve voor de motorrijtuigenverzekering.
. Maandelijkse betaling zonder toeslag.
. Pakketkorting over de totaalpremie.
. Uitstekende polisvoorwaarden en dekking.
. Snelle service, één aanspreekpunt.
. Pakketkorting tot maximaal 12%

U kunt in de pakketpolis al uw particuliere verzekeringen onderbrengen. Hoe meer verzekeringen u in dit pakket onderbrengt, hoe hoger de pakketkorting wordt.

Uiteraard is het ook mogelijk dat in sommige gevallen het onderbrengen van (losse) verzekeringen bij verschillende maatschappijen een betere optie is.

Ook geïnteresseerd in welk bedrag u kunt besparen naast een uitstekend advies? Neem vrijblijvend contact met ons kantoor op onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een e-mail naar info@hornfd.nl

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR