Wat als je bedrijf stil komt te liggen?

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Informatie > Wat als je bedrijf stil komt te liggen?

Stel na een brand, storm of inbraak moet u de zaak tijdelijk dicht doen. Dat kost u omzet terwijl de medewerkers doorbetaald moeten worden.  Dat risico is te verzekeren met een bedrijfsschadeverzekering.

Een bedrijfsschadeverzekering kunt u afsluiten in combinatie met een opstal- en inventaris- en goederenverzekering. Deze laatste verzekeringen vergoeden de materiële schade aan uw gebouw en de inhoud. De bedrijfsschadeverzekering vergoedt de gevolgen van deze schade. Wij bekijken voor u de verschillen in de voorwaarden en beoordelen waar uw onderneming het meeste mee geholpen is. Wilt u bijvoorbeeld de gevolgen van wateroverlast verzekeren? Bij sommige verzekeraars is dit mogelijk als het gaat om materiële schade en hierdoor ook bedrijfsschade ontstaat door het overstromen van secundaire waterkeringen (langs regionale rivieren of kanalen).

Ook kan het zijn dat er bij u bedrijfsschade optreedt door een materiële schade (bijvoorbeeld een brand) bij een toeleverancier waarvan uw bedrijf afhankelijk is. Dit is in een aantal gevallen mee te verzekeren. Verder kan in een winkelcentrum brand uitbreken waardoor uw winkel dicht moet. De eigen winkel is niet getroffen door die brand, ook hier is een dekking voor te regelen.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons kantoor op, 0318-575573.

GDPR