De meeste hypotheken worden via een onafhankelijke adviseur afgesloten

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Informatie > De meeste hypotheken worden via een onafhankelijke adviseur afgesloten
hypotheken onafhankelijke adviseur

Waarom wordt er meestal gekozen voor de onafhankelijke adviseur?

Vergeleken met een aantal jaren geleden zijn de banken op het gebied van hypotheken terrein aan het verliezen. De consument ziet steeds beter de voordelen in van onafhankelijk advies. Banken bieden klanten hun eigen hypotheken aan. Bij ons kantoor wordt er gekeken naar welke hypotheek het beste bij u past. Door onze onafhankelijkheid kan er een keuze worden gemaakt tussen tientallen geldverstrekkers. Omdat er meer keuze is, kunnen wij de hypotheek kiezen die het beste bij uw situatie past.

De hypotheek moet goed afgestemd worden op uw wensen en behoeften.

Bij het afsluiten van een hypotheek wordt er vooral waarde gehecht aan de laagst mogelijke maandlasten. Niet zo vreemd, want de hypotheek bepaalt voor tientallen jaren voor een groot deel de maandlasten. Toch is het belangrijk om niet alleen op de maandlasten te letten. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om na te denken over de betaalbaarheid bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden van één van de huiseigenaren. Ook kunnen er belangrijke verschillen zitten tussen de diverse hypotheken. Is het tussentijds bijvoorbeeld mogelijk om extra af te lossen? Is de hypotheekschuld in één keer af te lossen bij verkoop van het huis?

GDPR