Milieuschadeverzekering

Deze verzekering is niet alleen een must voor bedrijven die regelmatig werken met gevaarlijke stoffen, want ook simpele schoonmaakmiddelen of lekkende olie kunnen het milieu al aantasten.

Het is niet altijd te voorkomen, maar de sanering van bodem en water kan wel voor uw rekening zijn. De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven biedt hiervoor geen dekking. Met de milieuschadeverzekering bent u hiervoor wel verzekerd en zorgt u ervoor dat de meest voorkomende milieuschades worden opgelost zonder dat het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar komt.

Vergoeding saneringskosten

Heeft uw bedrijf te maken met bodem- of waterverontreiniging? Dan bent u als ondernemer soms wettelijk verplicht om de schade te herstellen. Dit is een kostbare zaak en het voortbestaan van uw bedrijf kan er zelfs door in gevaar komen. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven krijgt u de kosten voor zo’n schadeclaim meestal niet vergoed.

Ook als vrijgekomen asbest opgeruimd moet worden, kunt u voor de kosten een beroep doen op deze verzekering.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR