Hypotheekadvies voor starters in Gelderland

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > Hypotheekadvies > Hypotheekadvies voor starters in Gelderland

Van der Horn Financiële Diensten uit Ede geeft graag hypotheekadvies aan starters op de woningmarkt in de provincie Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Hierbij houden wij te allen tijde rekening met uw persoonlijke situatie. Of u nu een woning wilt kopen in Wageningen, Veenendaal of elders in Gelderland; ons hypotheekadvies voor starters is altijd op maat.

Ons hypotheekadvies voor starters in Gelderland bevat ook aflossingsadvies

Bij het hypotheekadvies dat wij starters in bijvoorbeeld Veenendaal of Wageningen bieden, houden wij uitvoerig rekening met diverse zaken. Zo vertellen onze hypotheekadviseurs u alles over de mogelijkheden op het gebied van aflossen. Als u voor het eerst een eigen huis koopt, moet sinds 2013 de hele lening in uiterlijk dertig jaar zijn afgelost. Voor het aflossen kiest u uitsluitend uit een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Bij de annuïteitenhypotheek betaalt u iedere maand een vast brutobedrag (rente en aflossing) en dit bedrag bestaat geleidelijk uit steeds minder rente en steeds meer aflossing. Bij de lineaire hypotheek betaalt u iedere maand een brutobedrag (rente en aflossing) en dit bedrag bestaat uit een vast bedrag aan aflossing en geleidelijk minder rente. Hierdoor daalt uw bruto maandlast in de na verloop van tijd. Als onderdeel van ons hypotheekadvies voor starters vertellen wij uiteraard ook welke aflossing het meest geschikt is voor uw woning in Gelderland, bijvoorbeeld in Veenendaal of Wageningen.

Huis kopen zonder eigen geld
oversluiten hypotheek

Bij de aankoop van uw woning heeft u ook eigen geld nodig

Een andere maatregel van de overheid is dat u eigen geld nodig heeft voor de aankoop van een woning. In 2018 is het hypotheekbedrag dat u kunt lenen maximaal 100% van de woningwaarde (dit betreft veelal het aankoopbedrag). Het kopen van een huis in bijvoorbeeld Wageningen, Veenendaal of elders in Gelderland, brengt ook andere kosten met zich mee, zoals:

  • 2% overdrachtsbelasting
  • Notariskosten
  • Kosten nationale hypotheek garantie (indien van toepassing)
  • Taxatiekosten en kosten voor het hypotheekadvies dat wij starters in regio Veenendaal en Wageningen bieden. Deze kosten komen uiteindelijk neer op ongeveer 6% van de koopsom.

Profiteer van ons advies

Het eerste gesprek van ons hypotheekadvies voor starters in Veenendaal, Wageningen of elders in Gelderland is altijd voor onze rekening. Wilt u weten welke hypotheekvorm het best bij u past, wat u maximaal kunt lenen en wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons kantoor in Ede op via 0318575573 of info@hornfd.nl. Heeft u een andere vraag over onze hypotheken, bijvoorbeeld over het verhogen hiervan? Of wilt u meer weten over verzekeringen of een huis kopen zonder eigen geld? Ook dan helpen wij u graag. Samen gaan wij op zoek naar uw huis in Veenendaal, Wageningen of ergens anders in Gelderland.

GDPR