Een hypotheek voor senioren afsluiten in Ede

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Een hypotheek voor senioren afsluiten in Ede
Home » Een hypotheek voor senioren afsluiten in Ede
  • Onafhankelijk adviesbureau
  • Particulier en zakelijk advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om een hypotheek voor senioren in regio Ede en Veenendaal? Dan zit u helemaal goed bij ons. Wij beschikken over de benodigde vakkennis én de noodzakelijke vergunningen om u van deskundig advies te voorzien. Van der Horn Financiële Diensten uit Ede informeert u dan ook graag of een hypotheek voor senioren geschikt voor u is en wat hier de voor- en nadelen van zijn.

Heeft u vragen over wat we voor u kunnen betekenen?

hypotheken onafhankelijke adviseur

Belangrijke informatie als u een hypotheek voor senioren wilt afsluiten in Ede

Voor senioren is het zeker wel mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor een woning in bijvoorbeeld Ede of Veenendaal. Echter, als oudere leent u normaliter een lager bedrag omdat het toekomstige pensioeninkomen vaak lager ligt dan inkomen uit werk. Daar staat tegenover dat andere inkomstenbronnen u weer ruimte bieden. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan inkomen uit spaargeld en beleggingen, maar ook privé afgesloten pensioenvoorzieningen zoals uw lijfrenteverzekering. Hoewel de situatie dus heel anders is dan als starter, is een hypotheek afsluiten zeker een optie voor senioren in regio Ede en Veenendaal!

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat het voor u wellicht lastig is om een hypotheek af te sluiten. Als onafhankelijk hypotheekadviseur helpen wij u graag. Onze professionals vertellen u alles over de mogelijkheden voor een hypotheek voor senioren in Ede, Veenendaal of elders in Gelderland. Wilt u graag meer informatie over de diensten van ons kantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak met een van onze experts. Heeft u vragen? Dan bereikt u ons via 0318575573 of info@hornfd.nl.

Maak een afspraak

    GDPR