Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > Particuliere verzekeringen > Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) zijn u en uw gezin verzekerd voor aansprakelijkheid voor materiële schade en letselschade veroorzaakt aan anderen. U kunt hierbij denken aan het laten vallen van een glas wijn over de nieuwe vloerbedekking van de buren of uw zoontje valt met zijn fiets tegen een geparkeerde auto.

Voor sommige situaties is de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren niet bedoeld. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met een auto, motor, brom- of snorfiets. Dit geldt ook voor aansprakelijkheid voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk.

Rechtsbijstandverzekering voor particulieren

Met een rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u verzekerd van juridische hulp als u een conflict krijgt. U kunt hierbij denken aan ontslag, een arbeidsgeschil, een conflict met de buren of met de gemeente omtrent een bouwvergunning. Verder is juridische bijstand bij schade in het verkeer een belangrijk onderdeel. Letselschade door een verkeersongeval overkomt jaarlijks honderdduizend Nederlanders en met deze verzekering heeft u recht op juridische bijstand bij o.a. het verhalen van deze letselschade.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particuliere verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    GDPR