Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > Particuliere verzekeringen > Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) zijn u en uw gezin verzekerd voor aansprakelijkheid voor materiële schade en letselschade veroorzaakt aan anderen. U kunt hierbij denken aan het laten vallen van een glas wijn over de nieuwe vloerbedekking van de buren of uw zoontje valt met zijn fiets tegen een geparkeerde auto.

Voor sommige situaties is de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren niet bedoeld. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met een auto, motor, brom- of snorfiets. Dit geldt ook voor aansprakelijkheid voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk.

Met een rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u verzekerd van juridische hulp als u een conflict krijgt. U kunt hierbij denken aan ontslag, een arbeidsgeschil, een conflict met de buren of met de gemeente omtrent een bouwvergunning. Verder is juridische bijstand bij schade in het verkeer een belangrijk onderdeel. Letselschade door een verkeersongeval overkomt jaarlijks honderdduizend Nederlanders en met deze verzekering heeft u recht op juridische bijstand bij o.a. het verhalen van deze letselschade.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons kantoor opnemen onder telefoonnummer 0318-575573 of stuur een email naar info@hornfd.nl.

Neem vrijblijvend contact op


    GDPR