ZZP-Verzekeringen Veenendaal

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > ZZP-Verzekeringen Veenendaal

Vanzelfsprekend wilt u als ondernemer uit Veenendaal zo goed mogelijk verzekerd zijn. Met een goede verzekering verkleint u het risico. Immers geen risico is en blijft hetzelfde, een standaardverzekering via internet is dus veelal geen oplossing. Van Der Horn is een onafhankelijke verzekeraar waardoor u persoonlijk advies krijgt die past bij uw situatie en onderneming.

Pakketverzekeringen voor ondernemers uit Veenendaal

Voor diverse ZZP’ers en MKB’ers bieden standaard pakketverzekeringen tegen een zeer lage premie. De pakketten bestaan (afhankelijk van de branche) uit een:

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
  • Inventarisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Verzekering voor diefstal van uw gereedschap of bedrijfsbus

U bepaalt zelf welke verzekering u wenst af te sluit.

De zakelijke verzekeringspakketten voor ondernemers hebben wij voor de volgende branches:

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Past het standaard pakket niet helemaal bij uw wensen of wilt u graag even met ons overleggen? Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

    GDPR