Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven in Gelderland

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Diensten > Bedrijfsverzekeringen > Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven in Gelderland

Van der Horn Financiële Diensten is dé specialist in aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven in Ede, Veenendaal en elders in Gelderland. Wij begrijpen dat deze verzekering erg complex is voor sommige ondernemers en helpen u er daarom graag bij. In welke branche u ook actief bent, bij ons kantoor in Ede vindt u een specialist die helpt bij de aanvraag van een aansprakelijkheidsverzekering die relevant is voor uw bedrijf.

Wij vertellen u alles over aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven in Gelderland

Een kleine fout van uw werknemer kan grote gevolgen hebben voor u. Ook de consument wordt immers steeds veeleisender en schadeclaims betekenen een enorme aanslag op uw bedrijfs- of privékapitaal. Maar ook uw eigen werknemer kan u aansprakelijk stellen na een ongeval of bij een beroepsziekte. Het afsluiten van een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) is dan ook de manier uw bedrijfs- of privévermogen te beschermen en de voortgang van uw bedrijf in regio Ede niet op het spel te zetten. Deskundig advies bij het afsluiten van aansprakelijkheidsverzekeringen is van groot belang voor bedrijven in regio Veenendaal, Gelderland. Dit omdat deze verzekeringen verschillende uitsluitingen kennen. Voor optimaal advies kunt u bij ons terecht. Als specialist in bijzondere risico’s weten wij precies welke aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven het meest geschikt zijn voor uw onderneming in regio Ede of Veenendaal, Gelderland. Hieronder vindt u welke verzekeringen er bestaan.

Huis kopen zonder eigen geld
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is voor schade aan spullen en mensen. Het meest voor de hand liggende risico is schade aan spullen van een ander. Denk aan iets omstoten op de werkvloer bij een klant. Of de boormachine valt op de dure houten vloer van uw klant. Deze kosten vallen meestal nog mee en betekenen niet direct het einde voor uw bedrijf. Maar wat als de boormachine op het hoofd van een passerende voetganger valt? Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, die u eenvoudig afsluit bij ons kantoor in Ede, biedt hiervoor een oplossing. Deze verzekering dekt echter niet de eigen schade, ook schade aan zaken van klanten die u bijvoorbeeld ter bewerking of reparatie onder u heeft, is meestal uitgesloten. Dit risico wordt als ondernemersrisico gezien, maar kan voor sommige beroepen apart worden meeverzekerd.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is in het leven geroepen voor schade door een verkeerd advies of berekening. Een foutieve berekening of een onvolledig advies zijn zaken die niet gedekt worden op een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Er is geen materiële schade of letselschade, er is sprake van financiële schade. U sluit een beroepsfout van uzelf of van uw medewerker helaas niet voor 100% uit, maar u kunt er wel een bedrijfsverzekering voor afsluiten! Vooral voor adviserende beroepen als architecten, accountants en ingenieurs is deze verzekering geschikt en vaak verplicht voor het lidmaatschap van de branchevereniging of als onderdeel van de overeenkomst met de opdrachtgever.

Is de hypotheekrente nog aftrekbaar?

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is van toepassing voor bestuurders, commissarissen en toezichthouders. Een bestuurder van een onderneming, vereniging of stichting draagt verantwoordelijkheid. Genomen besluiten kunnen immers verkeerd uitpakken. Voor de gevolgen kunt u persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dit betekent dat uw privévermogen in gevaar komt. Ook bestuurders van een Vereniging van Eigenaren (VvE) lopen dit risico. Deze situatie is te voorkomen met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Maak een afspraak met een expert

Wilt u meer weten over mogelijke aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven in Veenendaal of elders in Gelderland? Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Iedere aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven legt een specialist van ons kantoor in Ede uitvoerig aan u uit. U maakt eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk gesprek via 0318575573 of info@hornfd.nl. Heeft u juist behoefte aan hypotheekadvies, bijvoorbeeld over het oversluiten van een hypotheek? Ook dan staan wij u bij.

GDPR