Particuliere verzekeringen Veenendaal

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Particuliere verzekeringen Veenendaal

Vanzelfsprekend wilt u zo goed mogelijk verzekerd zijn. Een goede verzekering is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Immers, geen risico is hetzelfde en een standaardverzekering via het internet is veelal geen oplossing. Verzekeren is en blijft maatwerk! Van der Horn Financiële Diensten is een onafhankelijke verzekeringsadviseur waardoor u persoonlijk advies krijgt die past bij uw situatie.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om met u in contact te zijn en te blijven. Wij zijn gevestigd in Ede waardoor u snel vanuit Veenendaal bij ons langs kunt komen. Zo hoeft u bij een schade alleen contact met ons kantoor op te nemen, wij bespreken en melden de schade bij de verzekeraar, schakelen een expert in, controleren de uitkering, etc. Daarnaast wijzigt uw persoonlijke situatie, net als sociale voorzieningen en wetgeving. Daarom besteden wij aandacht aan het beheer van uw verzekeringsportefeuille.

Soorten particuliere verzekeringen

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle particulieren verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wilt u een gratis adviesgesprek over uw verzekering(en) met ons voeren? Dat kan, vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

“Ik ben al jaren verzekerd bij dit kantoor. Altijd op zeer correcte en snelle manier geholpen als er schade afgehandeld moet worden. De eigenaar, Jeroen, staat je op een zeer menselijke en eerlijke manier bij. Zeker een aanrader om hier eens te gaan praten als je een hypotheek of verzekering nodig hebt.”

Anja

    HornFD wordt beoordeeld met een
    9.8

    GDPR