Bedrijfsverzekeringen Veenendaal

Van der Horn Financiële Diensten B.V. > Bedrijfsverzekeringen Veenendaal

In uw onderneming zijn tal van factoren van belang om de bedrijfsvoering op gang te houden. Als een van die factoren wegvalt, bijvoorbeeld een werknemer of uw pand, heeft dat uiteraard direct gevolgen voor de continuïteit van uw onderneming. Wij bieden daarom een compleet pakket aan verzekeringen waarmee u alle risico’s kunt afdekken die voor u van belang zijn.

Verzekeringen voor bedrijven uit Veenendaal

Wij kunnen u de volgende verzekeringen voor bedrijven aanbieden:

Wij helpen u graag met het doorlichten van uw huidige verzekeringspakket, zodat u zeker weet dat uw verzekeringen weer up-to-date zijn.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar in alle zakelijke verzekeringen en geven hierbij persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij werken met (bijna) alle Nederlandse verzekeraars samen maar zijn en blijven onafhankelijk! Geen enkele maatschappij heeft een financieel belang in ons kantoor.

Wij bieden u graag een gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel ons op 0318-575573 en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons veelal dezelfde dag nog terecht! (ook in de avonduren).

Gaat er echt helemaal voor! Probeert echt het beste van het beste voor de klant en is ook heel eerlijk geen beloftes doen die niet kunnen. Heel open en eerlijk! Een Adviseur waar je een heel goed gevoel bij hebt en waar je op kan bouwen!”

Peter

GDPR