Bestelautoverzekering vergelijken

Het is mogelijk via ons kantoor direct een verzekering voor uw bestelauto af te sluiten. Uiteraard kunnen wij u hierin ook adviseren, maar sommige regelen de bestelautoverzekering liever zelf met de wetenschap dat wij achter de schermen een vinger aan de pols houden ten aanzien van de gekozen dekking.

bestelautoverzekering vergelijken

Met onze bestelautoverzekering premie bereken tool kunt u hieronder direct uw premie berekenen en de verschillende premies vergelijken en kiezen voor de goedkoopste bestelauto verzekering met de beste dekking.

Goedkope bestelautoverzekering vergelijken

Bij een onverhoopte schade staan wij voor u klaar en helpen u persoonlijk met de hele afhandeling !

Welke verzekering de beste of goedkoopste is, hangt af van waarnaar u naar op zoek bent. De gewenste dekking, kilometrage, type bestelauto en keuze voor eigen risico bepalen de premie en wat voor u de beste bestelautoverzekering is. Twijfelt u, dan kunt u altijd met ons overleggen.

Voor uw gemak even kort een uitleg van de verschillende termen die u tegen kunt komen:

De soorten bestelauto verzekeringen

W.A.: Dit betekent Wettelijke Aansprakelijkheid. Een WA-bestelautoverzekering is een basisverzekering en vergoedt alleen de schade die jij als bestuurder veroorzaakt bij een andere weggebruiker. Het is verplicht om minimaal een W.A.-verzekering af te sluiten.

Beperkt Casco / Gedeeltelijk Casco / WA-Plus: Deze verzekering is een combinatie van de verplichte W.A.-dekking en een gedeelte dekking voor schade aan uw auto.  Zo is bijvoorbeeld schade door diefstal, inbraak, brand en storm verzekerd.

Volledig Casco / Allrisk: Deze verzekering biedt de meest uitgebreide dekking, naast de W.A.-dekking is ook schade die jezelf aan de bestel auto veroorzaakt verzekerd. Zo is van de weg raken, vandalisme of tegen een paal bosten verzekerd, maar ook de voorbeelden genoemd bij Beperkt Casco.

Daarnaast zijn er nog aanvullende dekkingen af te sluiten, gericht op de inzittenden, lading of hulp bij het verhalen van een schade of autopech. De lading van uw bestelwagen kunnen wij verzekeren via de eigen vervoerverzekering. Bij deze verzekering is ook het diefstalrisico (uiteraard ook ’s nachts) meeverzekerd, zonder dat het voertuig voorzien hoeft te zijn van een alarm.

Persoonlijk advies

Uiteraard kunt u voor advies telefonisch contact (telefoonnummer 0318-575573) met ons opnemen. Ook kunnen wij u direct een offerte mailen.

GDPR